Leveranciers

Naast de producten van onze eigen teelt is ons aanbod ook verrijkt met groentes van andere tuinders. Onze regio is rijk aan tuin- en akkerbouwers die samen een groot scala aan prachtige gewassen verbouwen. Peters groentes probeert zoveel mogelijk van dit aanbod te bundelen in de vorm van vers pakketten dat de oorsprong en de telers van het product voorop zet. Dit doen we door informatie over de bedrijven achter elk product toe te voegen aan uw vers pakket, dat wij uit eerste hand verkrijgen van onze collega telers. Zo verkopen wij bijvoorbeeld  aardappelen van F.A. Goudsblom, peen van Eriks Groenveld, en appelwortel van Dirk Waal. 

Dat de schappen altijd gevuld zijn met verse groentes is lang geen vanzelfsprekendheid. Elk seizoen wordt er in deze prachtige sector hard gewerkt met als resultaat gezonde groentes die waardering verdienen, en met de extra informatie die wij toevoegen proberen we die waardering teweeg te brengen.

Wij zijn altijd op zoek naar lokale telers die met een of meerdere van hun gewassen ons aanbod kunnen vergroten. Dus bent u, of kent u een tuin-akkerbouwer die interesse heeft om via Peters groentes zijn product aan de man te brengen? Neem dan graag contact met ons op. (zie: ''Contact'')

Onze lokale leveranciers